Örkälla

Skyttorp , Skyttorp
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

35 103 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Bostad
  • Övrigt

Planlagd mark för bostadsändamål i Uppsala kommun. Markområdet ligger i en naturskön och lantlig villaidyll med närhet till Skyttorp tågstation.

I Skyttorp utanför Uppsala finns nu ca 3,5 ha planlagd mark för bostadsändamål till försäljning. Området är ett lugnt och idylliskt villaområde med natursköna omgivningar, barnomsorg i närheten samt endast 2 km till centrala Skyttorp varifrån ni kan ta tåg till Uppsala, Arlanda, Stockholm och Gävle. Bilmässigt så tar ni er till E4:an på 10 min och till Uppsala på 20 min.

Skyttorp är en prioriterad tätort enligt Uppsala kommuns översiktsplan från 2020. Området med sin tågförbindelse anses ha hög utvecklingspotential för bostäder, service och friluftsliv.
Här finns möjlighet till prisvärt boende i attraktiv lantlig och trygg miljö i kombination med smidiga förbindelser till de stora städerna i regionen. Uppsala en expansiv nytänkande kommun, med ständigt ökande befolkning där landsbygden nu prioriteras.

Enligt detaljplanen kan marken delas upp till åtminstone 13 st tomter med generös storlek. På tomterna kan huvudbyggnad uppföras i 1-plan med bya på 110 kvm och inredd vind med högsta tillåtna byggnadshöjd om 3,5 meter. Utöver huvudbyggnad kan även komplementsbyggnad uppföras. VA hanteras inom detaljplanen per fastighet eller gemensamt.

Indikativt pris för markområdet är 5 200 000 kr.

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

VA:

Enskilt/gemensamt för fastigheten

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Skyttorp ligger mycket naturnära där aktiviteterna kan variera med årstiderna. Här kan du bada och paddla kajak om sommaren, plocka svamp på hösten och åka längdskidor på gärdena om vintern. Kommunalt bad som sköts om av Uppsala kommun i anslutning till centrala Skyttorp Salsta slott med sina fantastiska omgivningar och rika historia. Ta en söndagspromenad i de fina omgivningarna och en fika på cafét. Uppsala kommun är känt för sina fina vandringsleder. Från Skyttorp kan du ta den fina Salstaleden som är en 7 kilometer lång vandringsled. Leden sträcker sig mellan järnvägsstationerna i Vattholma och Skyttorp.

Närservice:

Barnomsorg: Grundskola och förskola Matbutik: 8 min med bil till Tempo. Bensinstation: Q-star Restaurang: Skyttorps Pizza och Grill Idrottsanläggning: Skyttorp IP och idrottshall i Skyttorps skola

Kommunikationer

Tåg till bland annat Uppsala, Arlanda, Stockholm och Gävle med täta avgångar. Endast 17 min med tåg till Uppsala C.
Örkälla