Olof Palmes gata 17

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

612 m²

Hyra

Tillträde

2023-06-01

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och fin lokal på ett av Citys bästa lägen. Nära till allt!

Nu finns det möjlighet att hyra ett modernt och effektivt kontor på Olof Palmes gata 17. Här möts er personal av en gemensam representativ entré och reception med tillhörande lounge och café. Lokalen har en bra mix med en öppen kontorsyta och blandade mötes/projektrum. Lokalens pentry med lounge ligger också i anslutning till entrén. Lokalen har genomgående fönster mot Olof Palmes gata och Norra Bantorget. Prisvärd hyra för området. Kontakta oss för en visning i ert nya kontor.

Ytor

  • Total yta:

    612 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-06-01. 2023-06-01 eller enligt överen

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Olof Palmes gata 17

Renoveringsår:

2017

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

Kv. Apeln erbjuder en härlig och emottagande reception med lounge och café. Huset erbjuder även gym till ett förmånligt pris för dina anställda.

Kommunikationer

T-bana: Tunnelbana till T-centralen eller Hötorget Bussar: Flertalet bussar stannar på Vasagatan Pendeltåg: Från Centralstation, ca 5 min promenad från lokalen.
Olof Palmes gata 17

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB