Spånehusvägen 77

Nobeltorget , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Eget garage i närheten av Nobeltorget. Enkel access till både E6:an och E22:an!

Garage i närheten av Nobeltorget. Egen entré med port med plats för ca 30 bilar. Det finns möjlighet att sätta in laddstolpar för elbilsladdning.

Kontakta oss för visning av lokalen!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    450 m2

Bekvämligheter

Garage (kall)
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

EON, Malmö stad

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten.

Närservice:

Nära till Willys, ICA, restauranger, cafeer etc

Kommunikationer

Gångavstånd till både Värnhem och Södervärn som är två av Malmös tre stora busshubar. Bussen går direkt utanför fastigheten.
Spånehusvägen 77

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner