Sofierogatan 3B

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

565 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med fina ytskikt i centrala Göteborg

Är ni ute på jakt efter en välskött kontorslokal i centrala Göteborg? Detta finner ni i fina Kanoldhuset. Nu finns tillfället att hyra en lokal med härlig fabrikskänsla som möter det moderna kontoret. Lokalen har en fantastisk atmosfär med generös takhöjd. De stora fina fönsterna skapar en bra karaktär och ger ett fint ljusflöde. Välkommen att kontakta oss för visning.

Ytor

  • Total yta:

    565 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger centralt och i nära anslutning till populära Liseberg. Leden kommer ni snabbt av och på vilket gör att tillgängligheten är bra. Parkeringsgarage finns även det i nära anslutning till fastigheten.

Närservice:

Du finner matbutiker, restauranger, hotell och butiker i området.

Kommunikationer

Förutom enkelheten med fordon så är det korta avståndet till Korsvägen optimalt för goda kommunikationer med buss och spårvagn.
Sofierogatan 3B

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder