Grimsbygatan 24

Saltimporten , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

533 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Kreativt showroom och kontor om 533 kvm i Malmös kreativa fabrik - Saltimporten!

Ta chansen och etablera ditt företag i Malmös kreativa fabrik - Saltimporten. Här omges du av nytänkande och kreativa företag i en fantastisk miljö.

Vi har nöjet att presentera ljusa och fräscha ytor för showroom och kontor med entresol samt källarplan. Här finns ett fantastiskt ljusinsläpp med stora fönster från golv till tak. 

Här har du som företagare möjlighet att omge dig av kreativa och framtidstänkande företag med en härligt utsikt över Nyhamnen. 

Varmt välkomna att höra av er för bokning av visning! 

Övrig information

Övrigt:

ÖVRIGT: Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    533 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Hamnparken ligger ett stenkast från lokalen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gratis parkering utmed Grimsbygatan, parkeringsplatser finns att hyra. För mer information se: www.malmo.se

Närservice:

Fantastisk lunchrestaurang i huset - Enligt Sydsvenskan "Malmös bästa lunch". http://www.saltimporten.com/ Samt finner du Slagthuset och hela Centralstationen bara en kvarts gångpromenad ifrån.

Kommunikationer

Från Malmö C Gå: 12 minuter Cykla: 5 minuter Bil: 5 minuter
Grimsbygatan 24

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner