Kungsholms strand 175

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

76 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med butiksläge i väldigt gott skick!

Nyligen renoverad kontorslokal i hörn läge ut mot Kungsholms Strand. En ljus öppen yta med egen entré direkt från gatan. Tidigare hyresgäst har totalrenoverat lokalen som håller ett väldigt gott skick genomgående. Pentryt är placerat längre in i lokalen med tillhörande sittyta/mötesdel samt WC längst in. Nytt avtal skrivs på 3 år direkt med föreningen. INGEN ÖVERLÅTELSPENG. Tillträde från omgående eller enligt överenskommelse. ENBART KONTORSVERKSAMHET! Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    76 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsholms strand 175

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

Närhet till Fridhemsplan med bra kommunikationer och gott om restauranger. Även ett stenkast från Hornsbergs strand som har trevliga promenadstråk som en förlängning av Kungsholms strand.

Kommunikationer

T-bana: T-bana från Fridhemsplan Bussar: Buss 65 stannar precis utanför dörren.
Kungsholms strand 175

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB