Tumba torg 115

Tumba centrum , Tumba
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 1 800 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Moderna och fina vårdlokaler mitt i Tumba centrum. Kan även användas som kontor.

Fina ytor väl passande för vård och omsorg. Lokalerna anpassas i samråd med er och era behov samt efter regelverk för vård. Lokalerna nås enkelt både inifrån och utifrån gallerian och ligger i anslutning till parkeringsytor och kommunala kommunikationer.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 200 1 800

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tumba torg 1

Omgivning

Närservice:

I Tumba centrum finns ett bra serviceutbud i form av bl.a. caféer, restauranger, butiker, frisörer, Systembolaget, apotek, livsmedelsbutik och bibliotek.

Kommunikationer

Tumba Centrum ligger i direkt anslutning till kollektivtrafik med lokalbussar och pendeltåg. Gott om parkeringsplatser och 3 timmar gratis parkering.
Tumba torg 115

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A

111 48 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier