Södra Kungsvägen 68

Lidingö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lokal i markplan med port och stora fina fönster.

Fastigheten har ett mycket bra skyltläge. Lokalen är ljus och fin tack vare stora skyltfönster. I dagsläget är lokalen fördelad på två stora rum varav ett har port i markplan vilket ger en smidig inlastning. Det andra rummet kan med fördel användas som kontor, showroom och butik. Moderna wc och kök. I köket finns det plats för stort matbord. Hela fastigheten renoverades och moderniserades för några år sedan och är i mycket gott skick. Nytt ventilationssystem med kyla och ljudisolerade fönster installerades. Fiber finns indraget i lokalen. I källarplan finns omklädningsrum med två separata duschar. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning. Förråd finns i huset.

Ytor

  • Total yta:

    250 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Valhall norra 23

Omgivning

Närservice:

Till butikerna, restaurangerna, gym och servicen i Lidingö centrum är det ca 10 minuters promenad. Med bil endast någon minut. Även Baggeby Torg, 600 meter bort, erbjuder ett utbud av service, gym och restauranger.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett bra läge utmed Södra Kungsvägen. För den bilburne är det snabbt och smidigt att ta sig till och från Lidingö. Via Norra länken nås E4 och E20 snabbt. För den som väljer att åka kommunalt går tunnelbanans röda linje till Ropsten. Därifrån åker buss 201 och 206 ut på Lidingö och stannar nära lokalen. Även Lidingöbanan, station Baggeby, ligger nära lokalen.
Södra Kungsvägen 68

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A

111 48 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier