Carlsgatan 12A

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

272 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Centralt kontor Malmö. Nära till centralstationen och Malmö centrum. Nyhamnen. Utsikt mot sundet. Flexibelt och kontor med vacker utsikt.

På ett av Malmös hetaste och mest centrala läge med utsikt mot Nyhamnen ligger denna kontorslokal på plan 10 om 272 kvm. Planlösningen är flexibel och vi välkomnar en uppdatering för att modernisera ytorna utifrån era önskemål och idéer. Idag erbjuder lokalen öppna kontorsytor, mötesrum samt ett konferensrum. Det finns även möjlighet att hyra ytterligare konferensrum genom vår coworking aktör som finns i huset. Parkering finns i nära anslutning till fastigheten och föredrar man tåg eller buss så når man Malmö C på mindre än fem minuter. På ytterligare ett par minuters promenad når man Malmös stadskärna med stort utbud av restauranger, handel och mötesplatser som Lilla torg och Malmö Live.

Övrig information

Övrigt:

* Havsutsikt : Ja * Flexibelt kontor : Ja * Stationsnära läge: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    272 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Slagthuset 1

Våningsplan:

10 av 13

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i huset, parkeringsplatser utomhus.

Närservice:

I fastigheten finns det möjlighet att hyra konferensrum och mötesrum i olika storlekar. Huset har gemensam reception och dessutom ett café i bottenplan. I närområdet ligger gymkedjan Nordic Wellness och med Malmö C som närmsta granne finns även ett stort utbud av lunchrestauranger och annan service rakt över gatan. Malmös stadskärna och gågatan ligger 10 minuters promenad bort. Med sitt stora utbud av butiker, restauranger och service finns här allt du kan tänkas behöva.

Kommunikationer

Med Malmö Centralstation rakt över gatan är all kommunikation inom räckhåll. Där utgår tågtrafik för att snabbt komma vidare både uppåt i landet men även snabbt över sundet till Danmark och resten av världen. De flesta regionbussarna och stadsbussarna utgår också från Malmö C vilket gör det enkelt att pendla till och från Slagthuset. Kommer du med bil finns det gott om parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.
Carlsgatan 12A

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB