Marsgatan 3

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

239 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ett magnifikt läge för ert nya showroom med tillhörande kontor vid Malmö centralstation

Välkommen till ert nya showroom med tillhörande kontor på Marsgatan 3 vid Malmö centralstation. Här finns möjligheten att exponera ert varumärke och ta emot kunder i en helt nybyggd lokal med egen entré. Lokalen är i två våningar, stora fönster och dubbel takhöjd skapar ett fantastiskt ljus och rymd. Materialen är genomtänkta och vittnar om byggnadens kvalité. På entréplan finns en kaffestation för att ni ska kunna erbjuda era kunder den bästa servicen. På plan 2 finns kök, wc och kontorsdel. Våningsplanen sammanbinds med en vacker trappa.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ligger i kvarteret 7Stjärnan i Nyhamnen vid Malmö centralstration. Byggnaden kommer bli ett nytt riktmärke i Malmö, och är utformat för att tillfredsställa en mängd olika krav och behov som finns på en stilbildande byggnad med hållbara arbetsplatser och tilltalande arkitektur.

Ytor

  • Total yta:

    239 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Den nya stadsdelen Nyhamnen kommer att förstärka Malmös identitet som uppdaterad kuststad. Tack vare läget vid hamnbassängerna skapas en modern innerstadsmiljö med arbetsplatser, bostäder, skolor, restauranger och service i direkt möte med havet. Nyhamnsområdet är ungefär lika stort som Malmös gamla stadskärna, dvs den del av staden som ligger inom kanalen. Här kommer ca 6000 nya bostäder samt skolor och förskolor att varvas med 13 000 arbetsplatser och 100 000 m2 parkområde i direkt anslutning till hamnbassänger och city. Tre broar för gångtrafikanter och cyklister över spårområdet söder om Carlsgatan knyter ihop Nyhamnen med den etablerade stadsmiljön, så att det tidigare separerade industriområdet blir en naturlig del av centrala Malmö. Med sitt läge på Carlsgatan och hörnet precis intill den kommande centrala och livligt trafikerade korsningen vid Tellusgatans nya sträckning vänder sig huset mot staden åt två håll och blir på många sätt en sinnebild för hur det nya Malmö möter det gamla.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-Hus i området

Kommunikationer

Vid Malmö Centralstation
Marsgatan 3

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum