Adelgatan 2

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

193 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Var med och påverka utformningen av denna fina sekelskifteslokal. Här tänker vi låta gammal charm möta modern teknik.

Var med och forma denna vackra lokal om 193 kvm. Lokalen är belägen på andra våningen i en tidstypisk sekelskiftesfastighet med detaljer såsom generös takhöjd, stuckaturer mm. Bilderna i presentationen är tagna från en annan lokal på annat våningsplan. Nu har vi rivit ut det sista planet och vill bygga efter nästa hyresgästs önskemål. Den skiss vi presenterar här möjliggör 12 arbetsplatser, mötesrum, telefon och samt ett fint pentry och lounge. Självklart finns finns det andra lösningar om inte detta passar er verksamhet. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet. För en virtuell visning av olika lokaler i fastigheten följ länken: https://youtu.be/3kDWgeIoa78.

Ytor

  • Total yta:

    193 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svanen 1

Våningsplan:

2

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.
Adelgatan 2