Fjärilsgatan 55

Smedby , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

161 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Nybyggd kontorslokal på 161 kvm vid Flygplatsen!

Nybyggda anpassningsbara företagslokaler med AAA-läge utmed Arkösundsvägen i Smedby/Kungsängen vid Flygplatsen. Denna lokal är en ren kontorslokal på 161 kvm belägen på våning 2. Låga driftkostnader med fjärrvärme och luftåtervinning (FTX) för optimal luftkvalitet. Man betalar endast för den faktiska driften, med central nätavgift sjunker nätavgiften markant. Fiber ingår.

Ytor

  • Total yta:

    161 m2

Ytbeskrivning

Kontorslokal om 161 kvm belägen på våning 2. Modern kontor med hög standard, 3 stavs kvalitetsgolv från Kährs och ett gediget kvalitetskök från HTH och övriga personalutrymmen.

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Hyr en riktigt bra och prisvärd lokal med AAA-läge. Nybyggda företagslokaler ed hög standard och perfekt läge i Smedby/Kungsängen vid flygplatsen. Passar stora som små verksamheter med kontor/lager eller varför inte ett crossfit-gym? Mycket goda kommunikationer med närhet till Söderleden, E4 och E22. Stora möjligheter att kundanpassa lokal/ytor efter behov. Låga driftkostnader med fjärrvärme och luftåtervinning (FTX) för optimal luftkvalitet. Man betalar endast för den faktiska driften, med central nätavgift sjunker nätavgiften markant. Fiber ingår.

Fjärilsgatan 55