Fjärilsgatan 55

Smedby , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

342 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Nybyggd industri/kontorslokal vid Flyget. Skyltläge mot Arkösundsvägen!

Nybyggda anpassningsbara företagslokaler med AAA-läge utmed Arkösundsvägen i Smedby/Kungsängen vid Flygplatsen. Lokalen i två plan med 5 meter i takhöjd på entréplanet och 3,3 meter i takhöjd på det övre planet. Ett tilläggsbjälklag kan göras på entréplanet för tre våningar. Lokalerna får en vikport med bredden 3,6 meter och höjden 4,5 meter med en entrédörr bredvid porten. Invändig trapp mellan våningsplanen. Central oljeavskiljare. På entréplanet byggs toalett och dusch. Entréplanet får ett tåligt epoxygolv. på övre planet läggs ett 3 stavs kvalitetsgolv från Kährs och ett kvalitetskök från HTH. Låga driftkostnader med fjärrvärme och luftåtervinning (FTX) för optimal luftkvalitet. Man betalar endast för den faktiska driften, med central nätavgift sjunker nätavgiften markant. Fiber ingår. Lokalerna passar stora som små verksamheter med kontor/lager, verkstad eller varför inte ett crossfit-gym?

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 171
Kontor 171

Ytbeskrivning

Välplanerade ytor som lämpar sig för både kontor, lager eller verkstad. Entréplanet har en takhöjd om 5 meter och det övre planets takhöjd är 3,3 meter. Specialanpassade lösningar erbjuds och tak vare takhöjden om 5 meter på entréplanet kan ett extra bjälklag byggas för totalt 3 våningar. Varje lokal har en vikport med måtten 3,6x4,5 meter och en entrédörr på sidan av porten. Invändig trapp till övre planet. Central oljeavskiljare. På entréplanet byggs dusch och badrum. Golvet på entréplanet är ett mycket tåligt epoxygolv, och på övre planet ligger ett 3 stavs kvalitetsgolv från Kährs och ett gediget kvalitetskök från HTH.

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Hyr en riktigt bra och prisvärd lokal med AAA-läge. Nybyggda företagslokaler ed hög standard och perfekt läge i Smedby/Kungsängen vid flygplatsen. Passar stora som små verksamheter med kontor/lager eller varför inte ett crossfit-gym? Mycket goda kommunikationer med närhet till Söderleden, E4 och E22. Stora möjligheter att kundanpassa lokal/ytor efter behov. Låga driftkostnader med fjärrvärme och luftåtervinning (FTX) för optimal luftkvalitet. Man betalar endast för den faktiska driften, med central nätavgift sjunker nätavgiften markant. Fiber ingår.

Fjärilsgatan 55