Västmannagatan 1

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Mycket trevligt sekelskifteskontor om 160 kvm med högt och fint läge direkt invid Norra Bantorget och pulsen i City.

Varmt välkommen till Västmannagatan 1 och denna trevliga kontorslokal 3 trappor upp i fastigheten! Lokalen har bland annat; - En bra mix av rum i olika storlekar - Härlig takhöjd - Fransk balkong - Trevligt lunchrum med tillhörande pentry - Akustiktak i flera av rummen Lokalen är belägen endast några få minuters promenad från Stockholms Central och Arlanda Express vilket är en stor fördel för dig som har inresande kunder eller personal. Fastigheten har en representativ och trevlig entré. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning!

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Läraren 2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Stor utbud av butiker och restauranger inom promenadavstånd. Vid Norra Bantorget har du en stor Kongresshall, goda parkeringsmöjligheter samt Clarion Hotel sign. Stort utbud av träningsanläggningar i närområdet; bl.a. Centralbadet.

Kommunikationer

Nära Centralstationen med tillgång till tåg, buss, T-bana och Arlanda Express. Närmaste T-bana är Hötorget och/eller T-Centralen.
Västmannagatan 1

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA