Eskadervägen 18

TÄBY
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

6 - 77 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontor i direkt närhet till Näsbyparks centrum.

För dig som är företagare och saknar lokal med ett bra läge, finns det nu en fin lokal på totalt ca 77 kvm i bästa läget nära Näsby Park Centrum, Det trevliga kontoret, med rumsindelad planlösning, består av tre kontorsrum, ett konferensrum, pentry samt toalett. Fastigheten är en mix av bostäder och lokaler som ligger i anslutning till E18 i ett stråk av natursköna grönområden som går från Näsbypark Centrum till Täby Centrum. Fakta Lokalen Rum 1, 15 m² Rum 2, 8 m² Rum 3, 6 m² Konferensrum, 20 m² Övrig yta, 29 m² Ett kontor (13 m²) används som lager av bostadsägaren. Det centralt belägna kontoret ligger två trappor upp på Eskadervägen 18, nära Näsby Park Centrum. Parkering utanför dörren på Näsbypark´s centrums parkering - P-skiva 3 timmar. Möjlighet att hyra egen P-plats av Brf-föreningen. Hyresvärd: Privat hyresvärd. Tillträde. Lokalen är ledig från 1 december. Visning: Visning bokas med Lundin Mäkleri. Hyra: Efter överenskommelse med hyresvärd.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 6 49
Övrigt 28 28

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jagaren 1

Byggår:

1958

Våningsplan:

2

Antal rum:

4

Planlösning:

4 rum.

Teknisk information

Uppvärmning:

Värmepump/Frånluft (el) och el (vattenburen)

Ventilation:

Frånluftsventilation m värmeåtervinning

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser

Närservice:

Ca 3o butiker m.m. se hemsida: https://www.nasbyparkcentrum.se/butiker

Vägbeskrivning:

Eskadervägen 18 183 54 Täby

Kommunikationer

Buss från Centralvägen alternativt Roslagsbanan från stationen som tar dig in till Tekniska Högskolan på 15-20 minuter. Gångavstånd till Stora Värtan och strandpromenad.
Eskadervägen 18