Rörvägen 1 A

Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 026 - 1 849 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Butikslokal med attraktivt läge på Aspholmen

Modern butikslokal för företaget som vill ha Aspholmens bästa skyltläge. Lokalen är komplett med butik, lager och kontor. Laddstolpar planeras och egen kundparkering finns utanför butiken.

Övrig information

Övrigt:

Förnyelsebar fjärrvärme och grön el. Miljöbyggnad Silver.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 1 026 1 849

Utförande

Planlösning:

Butik, lager och kontor. Har ni dessutom behov av större kontorsverksamhet går det att kombinera butik och kontorsverksamheten med lättillgänglig anslutning via spång. För den större kontorsverksamheten finns ytterligare en yta om ca 363 kvm och en yta om ca 460 kvm, tillsammans ca 823 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur:

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen? Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.
Rörvägen 1 A

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum