Erikslundsgatan 4

HÄGERSTEN
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

6 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
Här finns ett förråd om 6 kvm som är perfekt för den som behöver extra förvaring.

Ytor

  • Total yta:

    6 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

I pittoreska Midsommarkransen som till största delen består av bostäder finns ett stort utbud av restauranger och caféer.

Närservice:

Med en tågresa på två minuter tar du dig till Liljeholmens galleria, med ett mycket bra utbud av affärer, apotek, systembolag samt foodcourt.

Kommunikationer

På kort gångavstånd från entrén, endast 130 meter bort, ligger Midsommarkransens Tunnelbanestation. Slussen ligger 9 minuter bort med tunnelbanan och resan in till T-centralen tar 12 minuter .
Erikslundsgatan 4

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder