Boplatsgatan 6b

Fosie/Jägersro , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

800 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med flexibel planlösning som nu är redo för att moderniseras och samtidigt ta tillvara de generösa fönsterpartierna och utsikten.

I hjärtat av Fosie och mitt i Boplatsens förtagskluster välkomnas du till denna härliga våning om 800 kvm högst upp i huset. Det är en flexibel planlösning som nu är redo för att moderniseras och samtidigt ta tillvara de generösa fönsterpartierna och utsikten. Möjligheter att påverka planlösning och materialval Som lokalen står idag erbjuds flertalet mindre kontorsrum, mötesrum och pentry. Det finns två ingångar in till samma lokal på våningsplanet. Här välkomnar vi renovering utifrån era behov, där ni får möjlighet att påverka planlösning och materialval redan från start. Laddplatser och reception Vidare möts du av en välskött fastighet med tidsenliga detaljer från 80-talet med laddningsbara parkeringsplatser i direkt anslutning utanför. Genom korridoren på bottenplanen kommer du in till vår fina huvudentré som erbjuder dig en bemannad reception, möjlighet för mötesplats för After work och några meter längre bort finner du den populära lunchrestaurangen.  På detta utmärkta kommunikationsläge erbjuder vi gott om fria parkeringsplatser för både hyresgäster och besökare. Laddstolpar finns att tillgå inom området.

Övrig information

Övrigt:

* Översta våningen: Ja * Flexibel planlösning: Ja * Laddplatser: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    800 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boplatsen 3

Våningsplan:

6 av 6

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Närservice:

Frukost- och lunchrestaurang finns i fastigheten. Konferenslokalerna är nyrenoverade och utrustade med modern digital teknik. Utanför konferensrummen finns luftiga mingelytor för fika eller gruppövningar. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service som bank, systembolag, mataffär samt ett större utbud av restauranger.

Vägbeskrivning:

Hitta till Boplatsgatan 6B i Malmö.

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre Ringvägen ligger nära och tar dig snabbt ut på övriga Europavägar. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. Körtid ca 7 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen. Snabb kommunikation till flygplatsen.
Boplatsgatan 6b

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB