Drottninggatan 12

Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

434 - 1 856 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Butik och kontorslokal i attraktivt läge på Drottninggatan!

I hjärtat av Örebro city finns nu möjlighet att etablera er verksamhet med skyltfönster ut mot Drottninggatan. Här erbjuds stor butiksyta och flertalet kontorsmöjligheter. Varmt välkomna med er intresseanmälan.

Övrig information

Övrigt:

På fastigheten finns två ihopbyggda hus. Det äldre i jugenstil från början av 1900-talet, ritat av arktiteken Gustaf Wickman. Det nyare huset är byggt på 70-talet. I fastigheten finns bank, kontor och restaurang.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 434 1 856

Utförande

Planlösning:

Stor butiksyta, förråd- och lager möjligheter samt kontor. Här finns möjlighet till både cellkontor och ett mer öppet kontorslandskap. Kom gärna med era önskemål.

Omgivning

Omgivning/natur:

Här har du citys utbud och puls direkt utanför porten. Restauranger, träningsanläggningar, butiker – ja, här finns alla möjligheter att blanda jobb och nöje och få till det där magiska vardagspusslet. Och vill du pausa i ett grönområde en stund så har du Stadsparken bara några minuter bort.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage för hyresgäster finns i fastigheten. Infart från Ågatan.

Närservice:

Fantastiskt läge vid Drottninggatan gör att all tänkbar service finns lättingänglig.

Kommunikationer

På resande fot? Från Drottninggatan 12 tar du dig snabbt till såväl Resecentrum som till Södra Station. Och stadsbussarna, ja de stannar precis utanför fastigheten.
Drottninggatan 12

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum