Engelbrektsgatan 12

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vackert sekelskifteskontor mitt i Malmö City!

Mitt i Malmö City finns denna fina lokal i ett av Malmös mest centrala läge. Stilfullt, funktionellt och högt i tak samt fint ljusinsläpp tack vare stora, vackra fönster. Lokalen har även tillgång till en egen balkong som bidrar till en trevlig arbetsmiljö. Lokalen är ca 160 kvm fördelat på två plan och har en rumsindelad planlösning. Bättre läge än så här kan det knappast bli med stadens puls utanför och all världens shopping och matupplevelser. Smått otrolig hyra, ca 1850kr/kvm/år inklusive värme! Hiss finns ej.

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Omgivning

Närservice:

Caféer och restauranger är rikliga i hela City. Stora gallerior som Hansa samlar ännu fler shoppingupplevelser och restauranger under samma tak och utgör ett fint alternativ när vädret inte spelar med.

Kommunikationer

Kommunikationer finns det gott om med närhet till Malmö Central och knutpunkten Gustav Adolfs Torg. Sturup och Copenhagen Airport är inte långt bort, likt tåg- och bussresor i alla riktningar. I City tar du dig lättast fram till fots eller med cykel. Gång- och cykelbanorna är väl utbyggda och anpassade likt stora delar av övriga Malmö.
Engelbrektsgatan 12

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor