Dockplatsen 16

Dockan , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

985 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Stora och rymliga kontor med många möjligheter i Dockan. Rum med en fantastisk utsikt över sundet. Nära till lunchrestauranger och Malmö C.

Möjligheterna är många med detta stora och rymliga kontor. Dess öppna ytor skapar utrymme för gemenskap, arbetsglädje och flexibilitet. Flertalet konferensrum i olika storlekar ger stor funktionalitet och plats för många medarbetare. Centralt beläget i den levande stadsdelen Dockan och med en fantastisk utsikt över sundet ligger denna lokalen helt perfekt. Närheten till lunchrestauranger, Malmös stadskärna och goda kommunikationsförbindelser gör lokalen oerhört attraktiv. Garage med parkering finns i bottenplan.  Se vår film om Dockanområdet här

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver. * Garage: Ja * Konferensrum: Ja * Restaurang i huset: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    985 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skrovet 3

Omgivning

Omgivning/natur:

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i fastigheten.

Närservice:

Ett stort utbud av lunchrestauranger i fastigheten och inom gångavstånd i Dockan. Övrig service såsom livsmedel / postombud , frisörer, apotek, kemtvätt et.c. finns inom Dockanområdet.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns i närheten av fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter med garage finns i fastigheten.
Dockplatsen 16

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB