Arenagatan 20

Hyllie , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

644 m²

Hyra

2 575 kr/m²/år

Tillträde

Diskuteras

Beskrivning

  • Kontor

Magiskt kontor i Hyllie med fantastiskt ljusinsläpp! Interntrappa och direktaccess till uteterrass. Eget parkeringsgarage i källaren. Välkommen!

I hörnet av Hyllie Allé och Arenagatan med två tydliga entreér bara ett stenkast från Hyllie tågstation och busshållsplatser är ett kontorshus byggt i 5- resp 6 våningar.

Med människan i centrum förhöjs läget även till gröna nivåer med takterrass och gårdsrum.

Med två entreér och kontorsytor på totalt 5300 kvm samt två butikslokaler på 1000 kvm finns möjlighet till att samla all verksamhet på ett plan med dagsljusinsläpp ifrån två håll.

Fasadmaterialen är gedigna - tegel, ljust infärgad betong och glas.

Tegelfasaden skapar en mänsklig skala och en varm ton i gatumiljön och glaskuben lyser upp hörnet under den mörka årstiden.

Fastigheten uppfyller kraven för EU Green Building, Miljöbyggnad, nivå Silver samt den internationella standarden BREEAM och Very Good!

Välkommen till Arenagatan 20 och Hyllie Allé 27-29!

Ytor

  • Total yta:

    644 m2

Ytbeskrivning

Ett kontor ska bestå av många olika möjligheter för att ett företag ska kunna jobba tillfredställande i en miljö som kännetecknar företaget man arbetar på, det gör definitivt denna kontorslokalen som har allt + lite till! Ingång ifrån Arenagatan 20 eller Hyllie allé 29-31 och möjlighet till att komma in såväl på våning 5 som våning 6 ifrån bägge adresserna och resp våningsplan skiljs åt via en interntrappa. Våning 5 om ca 442 kvm har blandade ytor med såväl öppet landskap som kontors-, samtals-, mötes- och konferensrum samt pentry med fina materialval såsom matta, trä och pelare samt glas. Våning 6 om ca 292 kvm har öppet landskap med det underbara kubbgolvet, stort ljusinsläpp och pentry men också en del kontors-, mötes- och samtalsrum - utöver detta har man också direktaccess till den underbara uteterrassen som finns på taket. Oavsett våning kommer du direkt med hiss eller trappor och då ifrån gatan eller också via parkerings- och cykelgaraget där det även finns en sportdepå ifall du behöver duscha av dig innan arbetet påbörjas.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Diskuteras

Utgångshyra kr/m2/år:

2575

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kv Hermod I

Byggår:

2015

Våningsplan:

5 av 6

Planlösning:

Kontorslokalen ger dig som hyresgäst allt vad man kan önska sig av sitt kontor. Den ligger på två plan och högst upp i fastigheten med en interntrappa som skiljer våningarna åt vilket medför fantastiskt ljusinsläpp med fönster i alla väderstreck. Lokalen inrymmer såväl kontors-, mötes-, samtals- och konferensrum i varierade storlekar samt även ett större pentry och dryckesstation. Vill du som hyresgäst till denna lokalen svalka av dig har du även direktaccess till fastighetens uteterass.

Energiklass:

Fastigheten uppfyller kraven för EU Green Building, Miljöbyggnad, nivå Silver samt den internationella standarden BREEAM och Very Good!

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Till fastigheten och denna kontorslokal kan du komma in på två sätt, antingen via Arenagatan 20 eller också Hyllie Allé 29-31.

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

SOMFY, Riksbyggen, Mc Donalds, Holy Greens, Malmö Arena, Emporia köpcenter, Bengt Dahlgren AB, B&R Automation m fl

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten har eget garage med tillgängliga platser för såväl bensin- eller diesel- som elbilar

Närservice:

Stort utbud av serviceenheter i direkt närhet till fastigheten, både på Emporia köpcenter som några min promenad bort ligger såväl Apotek som City Gross

Skyltläge:

Möjlighet till placering av företagets skylt på fasaden

Kommunikationer

Ca 2 min promenad till Hyllie station samt busshållplatser utanför fastigheten och taxi inom några stegs räckhåll
Arenagatan 20