Kungsgatan 56

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

112 m²

Hyra

Tillträde

Q3 2023

Beskrivning

  • Kontor

Unik och detaljrik lokal med inspiration från 1800-talet

Nu finns möjligheten att hyra en unik och ljus lokal med 5 meter i takhöjd. Fastigheten är belägen i hjärtat av innerstaden med goda kommunikationer både via tunnelbana och buss. Lokalen är ljus, och yteffektiv då det både finns bra med arbetsyta, konferensrum och pentry. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    112 m2

Ekonomi

Tillträde:

Q3 2023

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsgatan 56

Byggår:

1883

Renoveringsår:

2012

Våningsplan:

2

Dokument

Omgivning

Närservice:

Fastigheten har goda kommunikationer både via tunnelbana, pendel och buss. I området finns allt man kan önska sig i form av service med restauranger, caféer och shopping.

Kommunikationer

T-bana: 2 min promenad till Hötorget Pendeltåg: 10 min promenad till Centralen Bussar: Innerstadsbussar i närheten
Kungsgatan 56

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB