Lilla Nygatan 7

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 582 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Citykontor med egen terrass

Nu har vi möjlighet att erbjuda ett trivsamt kontor med en blandad planlösning och egen terrass. Lokalen är ljus med stora fönsterpartier i tre väderstreck, stort pentry och härligt pausutrymme. I fastigheten finns även möjlighet att extrerna mötesrum.

Övrig information

Övrigt:

Fräscha kontorslokaler på en av Malmös absolut bästa adresser mitt i stadens shoppingstråk. I omedelbar anslutning till all tänkbar service och så gott som samtliga busslinjer vid Gustav Adolfs torg. Sjuttiotalshus, med fasad i aluminiumplåt, som smälter väl in i torgets blandning av funkishus och jugendpalats. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding.

Ytor

  • Total yta:

    1582 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Mer centralt än så här kan det knappast bli. Mitt i Malmö city, med utsikt över både Gustav Adolfs Torg, kanalen och Södertullparken.

Närservice:

Fastighetens läge och närhet till Gustav Adolfs Torg innebär att ett stort utbud av kommersiell och offentlig service finns i husets absoluta närhet.

Kommunikationer

Hit är det lätt att ta sig. Gustav Adolfs Torg är navet i stadens busstrafik och ligger på promenadavstånd till Centralen där tågtrafiken tar över.
Lilla Nygatan 7

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum