Kungsgatan 66

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

670 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljusa kontorsytor högt upp i fastigheten. Lokalerna renoveras i enlighet med referensbilder, med kvarsittande stuckaturer och kakelugnar.

Fräsch kontorslokal som anpassas i linje med referensbilder. Storrumslösning med interntrappa som förbinder två våningsplan i mitten av lokalytan. 

Ytor

  • Total yta:

    670 m2

Ytbeskrivning

Välplanerade och topprenoverade kontorsytor på två plan med förbindelse via interntrappa

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lagern 14

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

5 av 6

Teknisk information

Ventilation:

13kvm/person

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Längst Kungsgatan finns allt man kan önska sig från Hotell Haymarkets välrenommerade restaurang, den urbana foodcourten K25 till stimmiga Bistro Rigoletto. I Hötorgshallen hittar man den mycket välsorterade matmarknaden med trevliga uteserveringar.

Närservice:

Placerad mellan Vasagatan och Drottninggatan som erbjuder rendodlad shopping, välrenommerat restaurangutbud och bra träningsmöjligheter. Allt man kan önska sig finns i närområdet.

Kommunikationer

4 minuters promenadavstånd till T-Centralen som är Stockholms knytpunkt för all kommunaltrafik. Här ligger även Arlanda Express.
Kungsgatan 66

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL