Linnégatan 44

STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

72 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Lokal i fint skick med högt i tak och kakelugn, runt hörnet

Söker du en lokal med tidstypiska kvalitéer som högt i tak, trägolv och kakelugn, och som dessutom ska vara centralt belägen på Östermalm så har du kommit rätt. Här erbjuds 72 kvadratmeter fördelade på pentry med matplats, kaklad wc samt två likvärdiga kontorsrum varav det ena något större och med kakelugn, båda kontorsrummen med två fönsterpartier ut mot innergård. Rummen förbinds med korridor och utöver detta finns även tre mindre förrådsutrymmen. Hela lokalen är i gott skick så här är det bara flytta in och med inredning sätta sin egen prägel.

Ytor

  • Total yta:

    72 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen mitt på Östermalm, ett stenkast från tunnelbanestationen Östermalmstorg. Omgiven av all tänkbar service så som restauranger, SATS, World Class och Fältöversten.

Närservice:

All tänkbar service i närområdet.

Kommunikationer

Tunnelbanestationen Östermalmstorg samt busstrafik på Sibyllegatan.
Linnégatan 44

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder