Klara norra kyrkogata 29

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

410 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Flexibelt andrahandsavtal i Klara Omega

Möjlighet att hyra kontor i andrahand på kortidssavtal med möjlighet till förlängning. 

Ytor

  • Total yta:

    410 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Lasthiss
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lagern 11

Renoveringsår:

2020

Våningsplan:

6 av 8

Teknisk information

Ventilation:

8,5 kvm per arbetsplats

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Längst Kungsgatan finns allt man kan önska sig från Hotell Haymarkets välrenommerade restaurang, den urbana foodcourten K25 till stimmiga Bistro Rigoletto. I Hötorgshallen hittar man den mycket välsorterade matmarknaden med trevliga uteserveringar. På sommaren öppnas restaurang Supper upp på Norra Bantorget, som senare år blivit ett mycket uppskattat tillskott till Stockholms restaurangscen.

Närservice:

Två gator bort ligger Drottninggatan som har nästan två kilometer av renodlad shopping. Allt man kan önska sig finns i området. I angränsande kvarter finns även flertalet träningscenter.

Kommunikationer

5 minuters promenadavstånd till T-Centralen som är Stockholms knytpunkt för all kommunaltrafik. Här ligger även Arlanda Express.
Klara norra kyrkogata 29

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL