Garnisonsgatan 6

Berga , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

455 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Ledig lagerlokal eller produktionslokal på Garnisonsgatan 6 i Helsingborg med bra skyltläge. Lokalen passar också för försäljning med lager.

Ledig lokal på Garnisonsgatan 6 med bra skyltläge. Lokalen passar för lager/produktion eller försäljning med lager.  Här finns kontor vid éntrén, plats för fika samt omklädning och dusch.

Ytor

  • Total yta:

    455 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Pilbågen 6

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Närservice:

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel.

Vägbeskrivning:

Hitta till Garnisonsgatan 6 i Helsingborg.

Kommunikationer

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan 175 meter bort.
Garnisonsgatan 6

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB