Lövholmsvägen 2

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 734 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Perfekt som kontor eller för utbildning!

Ta chansen och hyr denna trevliga lokal om 3734 kvm på ett våningsplan! Lokalen har idag en storrumslösning med rum i varierande storlekar. Det finns goda möjligheter att vara med och påverka lokalens planlösning samt ytskikt.

Ytor

  • Total yta:

    3734 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lövholmsvägen 2

Byggår:

1978

Våningsplan:

2 av 3

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

Precis runt hörnet så finns det ett antal kommunikationer i form av t-bana, tvärbana och bussar som gör fastigheten lättillgänglig. Det finns god service i övrigt i form av restauranger, caféer och shopping i närområdet. Påfart till E4 är ca 1,5km från fastigheten.

Kommunikationer

T-bana: 2 min promenad till Liljeholmens t-bana Tvärbana: 2 min promenad till Liljeholmens t-bana Bussar: Flertalet bussar kring Liljeholmstorget
Lövholmsvägen 2

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB