Södergatan 30

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 700 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Butikslokal eller varför inte Malmös coolaste kontorslokal på bästa adress. Se lokalen i 360-visning.

Hyresledig lokal på bästa adress i Malmö om cirka 1700 kvm fördelat på två våningar. Bottenvåningen har en area om ca 200 kvm och 1 456 kvm på andra våningen. Rulltrappor finns till den övre våningen samt en hiss från garaget upp till andra plan. Lokalen har högt i tak med 4,6 m höjd, och på andra våningen löper stora fönster längs med den ena långsidan. Superbt exponerings läge ut mot Södergatan. För mer information eller visning, kontakta Jonas Johansson på Relier +46 736 63 00 29.

Ytor

  • Total yta:

    1700 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sankt Jörgen 11

Omgivning

Omgivning/natur:

Unikt läge i centrala Malmö då lokalen ligger på en populär och välexponerad gågata mellan Lilla torg och Gustav Adolfs torg i Malmö. Perfekt för företaget som vill ha nära till allt och känna av stadens puls. Nära till allt då det är mitt i Malmös stadskärna med restauranger och butiker, samt utmärkt pendlingsläge då Malmö Centralstation endast är ca. 5 min bort och Gustav Adolfs torg har ett flertal bussar som tar dig runt Malmö.

Södergatan 30

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor