S:t Gertrudsgatan 4a

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Öppen och stor kontorslokal på kanonläge med fem minuter gång till Malmö Centralstation. Fördelningen av ytorna är på tre våningsplan och en källare, samtliga plan går att nå via den egna hissen eller trapporna. Lokalen har en öppen planlösning med flera mindre rum. Samtliga våningsplan är nyligen renoverade och standarden är mycket hög. Äntligen ett stort kontor där man kan flytta in direkt! För mer information eller visning, kontakta Jonas Johansson på Relier +46 736 63 00 29

Ytor

  • Total yta:

    1300 m2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Öppen och charmig kontorslokal på kanonläge med 5 minuter från Malmö Centralstation, där buss och tåg finns nära till hands. Lokalen är om 443 kvm på S:t Gertrudsgatan 4a i Malmö Centrum. Trevliga kontorsrum med fint ljus och potential.

S:t Gertrudsgatan 4a

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor