Birger Jarlsgatan 12

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

279 m²

Hyra

Tillträde

Januari 2023

Beskrivning

  • Kontor

Kontor på attraktiv adress invid Nybroviken

Nu finns chansen att hyra kontor på en av stadens mest attraktiva adresser. Denna exklusiva lokal har stora fina rum, högt i tak och fina orginaldetaljer från sekelskiftet. Trevliga, öppna ytor i fil ut mot Birger Jarlsgatan. Lokalen kan delas av med en extern respektive intern del med två möjliga egna entréer. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    279 m2

Ekonomi

Tillträde:

Januari 2023

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Birger Jarlsgatan 12

Byggår:

1897

Renoveringsår:

1998

Våningsplan:

2

Dokument

Omgivning

Närservice:

Östermalmstorgs tunnelbana ligger endast ett stenkast från porten. Det finns även ett antal olika innerstadsbussar att välja på. I övrigt finns all tänkbar service i form av restauranger, caféer och shopping med mera.

Kommunikationer

T-bana: Östermalmstorg 2 min bort Bussar: Flertalet bussar kring Stureplan, Östermalmstorg
Birger Jarlsgatan 12

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB