Västergatan 1

Centrum. , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

91 m²

Hyra

Tillträde

2025-01-01

Beskrivning

  • Kontor

Charmig rustik lokal på representativ adress.

På Västergatan 1 finns ett kontor om 91 kvm i ett historiskt hus från slutet av 1400-talet.

Ytor

  • Total yta:

    91 m2

Ekonomi

Tillträde:

2025-01-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jörgen Kock 1

Byggår:

1469

Planlösning:

Lokalen har tre kontorsrum, ett konferensrum, mindre förråd och kök.

Omgivning

Omgivning/natur:

Njut av stadens utbud av både restauranger, caféer och butiker eller varför inte ta en härlig tur längs med kanalens promenadstråk? Kanalen och Suellshamnen finner du mitt emot fastigheten. Här arbetar du även med närhet till både Malmö Live, Malmö Saluhall och Malmö universitet. Huset innehar även en mycket charmig innergård.

Närservice:

Ta del av stadskärnans alla faciliteter så som butiker, matställen, hotell, gym, apotek, banker, frisörer och andra spännande aktörer i city.

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger Malmö Centralstation, vilket skapar fantastiska pendlingsmöjligheter, både lokalt inom staden och inte minst till Köpenhamn. Via Malmö Centralstation kan du både pendla med tåg och buss.
Västergatan 1

Om Malmö City Fastigheter

Malmö Cityfastigheters affärsidé är att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter i centrala Malmö. De flesta av fastigheterna ligger inom fem minuters promenadavstånd från någon av Citytunnelstationerna och innehåller såväl lokaler som bostäder. Vår förvaltning tar utgångspunkt i ett arbete som genomsyras av hög kvalitet och engagemang, genom goda långsiktiga kundrelationer och med hänsyn till byggnadernas unika historia. Vi arbetar aktivt med att skapa flexibla och trivsamma miljöer som i sin tur bidrar till en hållbar vardag.

Malmö City Fastigheter

Gustav Adolfs torg 47

211 39 Malmö

www.malmocityfastigheter.se

Fler annonser från Malmö City Fastigheter