Hallenborgs gata 8

Dockan , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

60 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

På centralt läge i Dockan finns denna mindre lokal i bottenplan ut mot Hallenborgs gata.

På centralt läge i Dockan finns denna mindre lokal i bottenplan ut mot Hallenborgs gata. I lokalen har det tidigare bedrivits kontorsverksamhet men det skulle även fungera som butik eller showroom. Lokalens planlösning har tre enskilda rum samt ett mötesrum. Synligt läge med skyltfönster ut mot Hallenborgs gata. Närheten till lunchrestauranger och kollektivtrafik är ett stort plus. Det finns ett allmänt garage alldeles i närheten av lokalen.

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver. * Närhet till parkering: Ja * Bussförbindelse: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    60 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gängtappen 2

Byggår:

2011

Omgivning

Omgivning/natur:

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten.

Närservice:

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter med garage finns i fastigheten.
Hallenborgs gata 8

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB