Sturegatan 6

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

126 m²

Hyra

8 750 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer värme 75 kr/m² och år, fastighetsskatt 754 kr/m² och år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i högt läge på bästa tänkbara CBD adress! Gedigen takhöjd, stora fönster och utsikt mot både Humlegården och Hedvig Eleonora.

Representativ kontorslokal högst upp i huset. Vackra golv, högt i tak och stora fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. I lokalen finns WC + dusch samt pentry.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 126 8 750

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

8750

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer värme 75 kr/m² och år, fastighetsskatt 754 kr/m² och år.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sperlingens Backe 30

Byggår:

1888

Renoveringsår:

2012

Våningsplan:

5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten, Sperlingens Backe 30, är belägen i centrum av Stockholms finansiella distrikt alldeles intill Stureplan - Stockholms mest betydelsefulla destination och mötesplats. Stureplan erbjuder kombinationen av citypuls och anrika miljöer och är ett utmärkt läge för företag som vill sitta i de exklusivare delarna av CBD. Dessutom behöver du bara korsa gatan för att nå en av stadens finaste parker - Humlegården. Östermalmstorg finns på kort promenadavstånd. Fastigheten är miljöcertifierad: BREEM In-Use, Good.

Närservice:

Mycket av Stockholms bästa shopping, restauranger, service och allt annat som hör en storstad till ligger inom några minuters gångavstånd. Tvärs över gatan ligger hotell Scandic Anglais och på kort promenadavstånd finns Östermalmshallen med de allra bästa delikatesserna. Huset ligger intill Sturegallerian med dess alla butiker och restauranger. I närområdet finns ett flertal märkesbutiker av internationell klass.

Kommunikationer

T-Östermalmstorg, bussar och spårvagn. Nära Nybroplans båtlinje 80.
Sturegatan 6

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier