Drivhjulsvägen 26

HÄGERSTEN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

791 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverat kontor på bra läge

Välkommen till detta kontor mitt i Västberga! Kontorets planlösning består av rumsindelade kontor och en showroom/ plocklagerdel. Ytorna är ljusa och öppna vilket skapar en trevlig arbetsmiljö. I fastigheten finns en lastkaj med varuhiss som går upp i lokalen. Parkering för både bil och cyklar finns att tillgå i fastigheten. Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet i Västberga industriområde.

Ytor

  • Total yta:

    791 m2

Utförande

Våningsplan:

5

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Västberga Industriområde som till största delen består av kontors- och industrifastigheter. I och med läget så är närheten till både Essingeleden / E4:an och Södra länken påtaglig.

Närservice:

Västberga Handelsplats med sitt butiksutbud samt ett flertal restauranger.

Kommunikationer

Med bil tar du dig lätt till Essingeleden / E4:an och påfarten till Södra länken. Buss 143 trafikerar Drivhjulsvägen (Liljeholmen - Högdalen), buss 165 går med 10 min trafik (Liljeholmen - Farsta Centrum). Det är ca 1 km till Midsommarkransens T-banestation.
Drivhjulsvägen 26

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum