Tegeluddsvägen 78

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

179 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Lokal med potential

På Tegeludden 78 kommer ni sitta i ett bra strategiskt läge med restauranger, gym och härlig utemiljö precis i anslutning till Gärdet. Lokalen ligger en trappa ner med bra ljusinsläpp från alla de fönster som lokalen erbjuder. Ytan är idag stomren med betongutförande och vissa uppbyggda väggar. Utformning av lokalen kommer utföras efter er verksamhets behov och önskemål. Bilderna som visas är visionsbilder. (Önskas bilder på lokalen i befintligt skick skickas det på begäran). I fastigheten finns det cykelrum och möjlighet att hyra till förråd. Det går även att hyra till garageplatser samt besöksparkering på baksidan. Service i området i form av gym, mötes- och konferensytor, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare. Hit tar du dig både med buss som stannar bara några meter från fastigheten, Gärdets tunnelbanestation samt bil via E18 och E4/E20. Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats!

Övrig information

Övrigt:

Väl belägen kontorsfastighet på Gärdet. Trevligt och grönskande torg utanför fastigheten med gemensamma sittbänkar i soligt läge.

Ytor

  • Total yta:

    179 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Nu genomför Stockholms stad ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer. Stadsdelen ska vara färdig under 2025.

Närservice:

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS som granne. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, ta en skön joggingrunda på lunchen, besöka utegymmet och Kampementsbadet som ligger knappt 200 meter bort.

Kommunikationer

Det är endast cirka 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.
Tegeluddsvägen 78

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum