Märstagatan 2

UPPSALA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 7 600 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nytt ljus på Främre Boländerna

Castellum utvecklar nu Främre Boländerna till en del av Uppsalas innerstad. Som experter på hållbara, attraktiva arbetsplatser erbjuder vi kreativa, hållbara lösningar för företag. Centralt belägna fastigheter som Uppsala Lighthouse och parkmiljöerna kommer att skapa en ny dynamisk miljö för såväl etablerade företag som uppstickare på frammarsch. Här erbjuder vi ett unikt etableringsområde för internationella och svenska företag inom bland annat Life Science, tech, hälsa och innovation. Här knyts allt samman till en helhet med gröna parkytor som bidrar till en inspirerande, avstressande miljö som bjuder in till spontana möten. Allt med närhet till centrum, Stockholm och världen. Först ut är Uppsala Lighthouse. När vi utvecklar arbetsplatser är det inte kvadratmeterna som är det viktigaste – det är människorna som ska jobba där. Därför är vårt mål att effektivisera det dagliga arbetet, stimulera innovation och mötesplatser och inte minst främja en god hälsa för varje medarbetare. I praktiken innebär det genomtänkta lokaler som skapar naturlig rörelse och ger maximalt dagsljus, plats för arbetsro och naturliga umgängesytor. Din arbetsplats ska ge bästa förutsättningar för medarbetarna att prestera och nå långsiktig framgång. Det är i mötet med andra den verkliga magin sker- Den öppna bottenvåningen i Uppsala Lighthouse utformas till en flerfunktionell plats som kan användas för arbete, spontana och planerade möten, lunchservering, event mm. Ökat välbefinnande, minskad stress och en positiv inverkan på kreativiteten är bara några i raden av effekter som forskningen visat att vi får av att vistas utomhus. Uppsala Lighthouse öppnar upp sig mot en av områdets parker som i framtiden kan tänkas erbjuda funktioner såsom träning, vila och ytor för uteservering etc. Varför inte köra ett yogapass här på lunchen? Castellum är Nordens mest hållbara fastighetsbolag och hållbarhetsarbetet är fullt integrerat i verksamheten och präglar såväl ägande, förvaltning, utveckling av fastighetsportföljen som våra kundrelationer, medarbetare och finansiering. Castellum tror på idén om ansvarsfullt företagande. Att skapa ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara lösningar. Som långsiktig aktör och samhällsbyggare är det en självklarhet att bidra till utvecklingen av det hållbara samhället. Uppsala Lighthouse byggs i trä och med ambitionen att certifiera både i enlighet med Miljöbyggnad guld samt NollCO2.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 400 7 600

Utförande

Våningsplan:

7

Dokument

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats kan hyras. Även med laddmöjlighet.

Kommunikationer

5 minuters promenad från resecentrum, 30 minuter till Stockholm och 17 minuter till Arlanda och världen. Till Främre Boländerna är det lätt att ta sig hållbart med buss, tåg, cykel eller elbil.
Märstagatan 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum