Rosenlundsgatan 52

Södermalm , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

96 m²

Hyra

4 900 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Värme & Kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 387 kr/m² och år.

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ett kontor på 96 kvm högst upp i huset med egen terrass.

Nu finns chansen att hyra ett effektivt kontor med flexibla ytor.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 96 4 900

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

4900

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Värme & Kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 387 kr/m² och år.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Siktet 5

Våningsplan:

8

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker. Även Systembolag och andra mindre butiker finns nära. Tantolunden ligger på ett stenkasts avstånd och inbjuder till sköna promenader eller en löprunda.

Närservice:

På Rosenlundsgatan och på tvärgator finns mindre shoppingbutiker, bagerier, skomakare med mera. Flera restauranger och matbutiker finns i närområdet. Med en kortare promenad når du söders utbud av affärer och restauranger. SATS finns i huset med en stor gymanläggning.

Kommunikationer

Med tåg tar du dig enkelt hit, närmsta station är Stockholm södra och ligger några 100 meter från entrén. Flera bussar stannar alldeles utanför dörren. Närmsta tunnelbanestation är Mariatorget (röd linje) och det tar ca 7-10 minuter att gå från kontoret. Med bil är det enkelt att ta sig till E4:an. Det finns garageplatser i huset att hyra.
Rosenlundsgatan 52

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier