Malmborgsgatan 4

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

52 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontorslokal på bästa läge i Hansahuset!

Lokal på 110 kvm uppdelad i tre rum, med ett litet pentry samt toalett. Innerväggarna är lätta att ta ner om ni som företag föredrar en mer öppen planlösning. Hiss finns i huset. Här har du möjlighet att tillsammans med fastighetsägaren anpassa lokalen efter dina behov. 

Här har du all service som Malmö centrum kan erbjuda, allt från frisörer, matvarubutiker, shopping och restauranger. Lokalen ligger ett stenkast från Gustav adolfs torg och med gångavstånd till Malmö Centralstation. 

Se vår 360-visning för full upplevelse!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    52 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Bahnhof AB, Thoren Innovation School, Amaderm, Sverige Akademikerförmedling, ICA, Systembolaget, Hansa.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset. Gatuparkering.

Malmborgsgatan 4

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner