Södergatan 22

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

563 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontoret ligger på gågatan Södergatan/Baltzarsgatan. Närhet till bussförbindelse på Gustav Adolfs torg, tåg från Malmö C.

Modernt flexibelt kontor på city-läge. Planlösningen är öppen med en del enskilda rum , mötesrum och mindre telefonrum. Trevligt mötesrum med stora glaspartier ut mot myllret på Södergatan. Fint läge på gågatan med närhet till stadens utbud av service och restauranger.

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift - nivå Silver * Parkering: Ja * City läge: Ja * Mötesrum: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    563 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sankt Jörgen 21

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns garage samt parkering utomhus.

Närservice:

Fastigheten är belägen mitt i centrala Malmö längs gågatan, vilket gör utbudet av restauranger, caféer, butiker och övrig service mycket stort och lättillgängligt.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Bussförbindelser finns alldeles i närheten på Gustav Adolfs torg. Det tar ca 10 minuter att promenera till Malmö Centralstation. Parkeringshus ligger i närområdet.
Södergatan 22

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB