Stora Gungans Väg 2

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig vindslokal med karaktär!

Nu finns möjligheten att flytta in i denna charmiga lokal belägen i hjärtat av gamla Enskede. Lokalen har två större arbetsrum/mötesrum, en wc samt kök med tillhörande matplatser. Genomgående stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och lokalen har en öppen känsla. Nytt hyresavtal tecknas direkt med fastighetsägaren. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    100 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stora Gungans Väg 2

Våningsplan:

3 av 3

Omgivning

Närservice:

Precis utanför dörren finner du trevliga restauranger och caféer så som Gamla Enskede Matbod, Robin Delselius Bageri och Matateljén. På andra sidan Nynäsvägen ligger Enskededalens Centrum med all tänkbar service.

Kommunikationer

T-bana: Sandsborg
Stora Gungans Väg 2

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB