Storgatan 20

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 489 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Flexibel och unik kontorslokal precis intill Malmös gågata.

På ett attraktivt och efterfrågat läge har vi nöjet att presentera denna flexibla och unika kontorslokal precis intill Malmös gågata. Lokalen vi erbjuder är om ca 1490 kvm och har en generös takhöjd på över 20 meter centralt placerat i lokalen. Du möts av ett fantastiskt ljusinsläpp genom taket som är gjort av glas. Lokalen erbjuder förutom det, effektiva arbetsmiljöer både genom öppna landskap och mindre kontorsrum. Det finns även ett stort och luftigt pentry tillsammans med sociala ytor. Här finns möjligheten att utforma lokalens planlösning samt materialval efter egna önskemål så den passar just er verksamhet.  En kort promenad bort finner vi både kollektivtrafik och trevliga lunchrestauranger eller varför inte ta en snabb shoppingtur på lunchen.

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift - nivå Silver * Arbetsplatser: ca 80-100 * Hiss : Ja.

Ytor

  • Total yta:

    1489 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Elefanten 40

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Närservice:

All tänkbar service såsom ett stort urval av restauranger, apotek, butiker m.m. finns i direkt närhet till fastigheten.

Vägbeskrivning:

Så här hittar du till Storgatan 20.

Kommunikationer

Fastigheten har nära till bra pendlingsmöjligheter för både buss och tåg. Den ligger på gågatan, mellan busstorget på Gustav Adolfs torg och Triangelns tågstation dit du enkelt promenerar på 5 minuter. I och runt fastigheten finns garage och goda parkeringsmöjligheter.
Storgatan 20

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB