Birger Jarlsgatan 57

Norrmalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 40 m²

Hyra

Tillträde

2023-02-01

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Under 2023 öppnar CONVENDUM i de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57.

LOCATION
Precis på gränsen till Vasastan och Östermalm är det här kontoret perfekt positionerat för er som behöver jobba nära pulsen från city. Dessutom öppnar vi ännu ett CONVENDUM Coffee på entréplan, vårt unika cafékoncept med fokus på en kaffeupplevelse i världsklass.

MEMBERSHIP
Som medlemmar på CONVENDUM har ni tillgång till arbetsplatser i CONVENDUM´s lounge och coworkingytor. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötesrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga coworking spaces dygnet runt. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.
Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.

CONFERENCE
Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötesrum i olika storlekar. Vår servicepersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden.

BENEFITS
CONVENDUM är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin kärnverksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på CONVENDUM har du tillgång till concierge, café, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 40

Bekvämligheter

Dusch
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

2023-02-01.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Renoveringsår:

2022

Planlösning:

CONVENDUM erbjuder större och mindre företag flexibla hyreskontrakt samt kontorslösningar. Välj att ha ert egna privata kontor, egen avskild yta eller arbeta i våra coworking ytor.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Birger Jarlsgatan 57