Nordenskiöldsgatan 11

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 - 1 200 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorshotell på bästa läge i Malmö!

I detta fina hus erbjuds arbetsplatser för ditt företags behov och önskemål. Önskar ni egna kontorsrum, flexibla platser eller endast vara med i en gemensamhet så är detta kontoret för er. Avtalen är flexibla tillsammans med möjligheten att öka och minska ytor under hyresperioden. 

  • Kontor: Ditt eget privata kontor med komplett service som är tillgängligt dygnet runt och ett flexibelt avtal som anpassar sig till ditt företag.
  • Coworking-medlemskap: Arbeta från tusentals coworkingplatser över hela världen, alla med ett flexibelt avtal och obegränsad tillgång under arbetstid.
  • Dedikerat skrivbord: Ditt eget privata skrivbord med skåp i ett delat kontor eller ett kontorsutrymme med öppen planlösning som du kan gå till dygnet runt, allt med ett flexibel avtal.
  • Konferensrum: Välj mellan tusentals konferensrum och evenemangsutrymmen på begäran, helt anpassningsbara till alla typer av evenemang och tidsbehov, och med alla de tjänster som du kan tänkas behöva.
  • Virtuellt kontor: Skapa det bästa intrycket du kan med en professionell företagsadress på en av våra kontorshotell och låt oss ta hand om dina samtal och din post.

Huset är beläget ett stenkast från Malmö Central vilket gör att du får en bra kommunikation. Parkeringsplatser finns i närliggande parkeringshus och utomhusparkering.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 5 1 200

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Serverrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Malmö Universitet, IKEA, Lån och Spar Bank, Länsförsäkringar Skåne, Advokatbyrån Siegman & Co med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter med utomhusparkering och parkeringshus i närheten.

Närservice:

Här får du närhet till flera restauranger, butiker och affärer.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med Malmö Central ett stenkast bort.
Nordenskiöldsgatan 11

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner