Bollmorabacken 2

Bollmora , Tyresö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 - 450 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde Q3 2024

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking
  • Restaurang & café

Ett stenkast från Tyresö Centrum finns nu möjligheten att driva co-working & café i moderna nyproducerade lokaler i attraktivt utvecklingsområde.

Vid Bollmorabacken i centrala Tyresö pågår nybyggnation av 400-500 bostadslägenheter och flertalet kommersiella lokaler. Vårt kvarter, Bergshusen, har ett hållbart och innovativt fokus med mobilitetslösningar i form av bil- och cykelpooler, gemensamhetsytor,gym samt en levande bottenvåning med café, co-working.

Lokalen vi söker hyresgäst(er) till omfattar en gemensam lounge med tillhörande café och workland med mötesrum och mobila arbetsplatser. Syftet är att ge en extra dimension till de boende i kvarteret samt erbjuda Tyresöbor en möjlighet att arbeta mer mobilt och socialt men med goda förbindelser till stan. 

Co-working som koncept har expanderat explosionsartat på senare år, mycket i takt med framfarten av startup-kulturen och gig-ekonomin. Till följd av pandemin har det nya status quo blivit att många jobbar åtminstone delvis hemifrån, vilket öppnat upp en ny ''satelitmarknad'' för co-working-konceptet. Att sitta hemma i sin bostad kommer med sina fördelar, men innebär ofta flera distraktioner. En flexibel och social kontorsyta nära hemmet blir för många en bra kompromiss mellan hemmamiljön och pendling till kontoret. 

Café

Servering direkt innanför stora glaspartier mot gata. Möblering för socialt umgänge, koppling till workland via hall och kök.

Workland

En avdelning är avsatt för business center med mobila arbetsplatser och tillgång till mötesrum, skrivare, skanner mm. Förslagsvis vid entrén med glaspartier för att uppmuntra visuell kontakt och spontana möten. 

Öppen lounge för en hemtrevlig miljö, utformad för att stimulera umgänge och interaktion. Skall ge känslan av ett förlängt vardagsrum där man kan sitta själv eller ihop med andra. 


Övrig information

Övrigt:

Co-working och café kan antingen hyras ut gemensamt eller till två olika aktörer.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 150 450

Ytbeskrivning

Café - och restaurangdel, arbetsplatser, lounge och mötesrum.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Tillträde Q3 2024

Utförande

Byggår:

2024

Teknisk information

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Bostäder, nyproducerade kvarter, grönområden & lättare industri/företagspark

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage & parkering finns

Närservice:

Närservice finns i anslutning till området och Tyresö Centrum.

Kommunikationer

700 m till Tyresö Centrum. 25 min med buss till Gullmarsplan 37 min med buss till Stockholm C 15 min med bil till centrala Stockholm
Bollmorabacken 2