Vegagatan 14

Stockholm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 40 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

I hjärtat av Vasastan hittar ni CONVENDUM på Vegagatan 14.

LOCATION
Trevligt beläget mellan Vasaparken och Observatorielunden kan ni nu jobba från en central adress med närhet till det mesta. På Vegagatan 14 erbjuder vi ett coworking space med allt ifrån ett eget publikt café, kontor- och konferensrum och takterrasser fördelat på flera våningsplan. Kom direkt in från gatan och välkomnas till vårt stämningsfulla café, där ni kan ta en kaffe och träffa vår trevliga personal.

MEMBERSHIP
Som medlemmar på CONVENDUM har ni tillgång till arbetsplatser i CONVENDUM´s lounge och coworkingytor. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötesrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga coworking spaces dygnet runt. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.
Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.

CONFERENCE
Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötesrum i olika storlekar. Vår servicepersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden.

BENEFITS
CONVENDUM är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin kärnverksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på CONVENDUM har du tillgång till concierge, café, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 40

Bekvämligheter

Dusch
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Renoveringsår:

2020

Planlösning:

CONVENDUM erbjuder större och mindre företag flexibla hyreskontrakt samt kontorslösningar. Välj att ha ert egna privata kontor, egen avskild yta eller arbeta i våra coworking ytor.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Vegagatan 14