Norra Vallgatan 60

Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

2023-04-15

Beskrivning

  • Kontor

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-04-15. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sqvalperup 12

Byggår:

1989

Renoveringsår:

2016

Våningsplan:

6

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Här finns stadens puls precis utanför dörren. Exempelvis når du Stortorget, Malmö Live, Sankt Petri kyrka, Malmö Saluhall och shoppingstråken i city på bara ett par minuters promenad. Huset har även en mycket trevlig och mysig innergård som alla i huset får nyttja – en riktig oas.

Närservice:

Ta del av stadskärnans alla faciliteter så som butiker, matställen, hotell, banker och andra spännande aktörer i city. En plats för dig som uppskattar närhet till stadskärnan.

Kommunikationer

Här finner du mycket goda kommunikationsmöjligheter eftersom Malmö Centralstation ligger mitt emot fastigheten, med enbart kanalen emellan. Fastighetens läge skapar fantastiska pendlingsmöjligheter, både lokalt inom staden och inte minst till Köpenhamn.
Norra Vallgatan 60

Om Malmö City Fastigheter

Malmö Cityfastigheters affärsidé är att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter i centrala Malmö. De flesta av fastigheterna ligger inom fem minuters promenadavstånd från någon av Citytunnelstationerna och innehåller såväl lokaler som bostäder. Vår förvaltning tar utgångspunkt i ett arbete som genomsyras av hög kvalitet och engagemang, genom goda långsiktiga kundrelationer och med hänsyn till byggnadernas unika historia. Vi arbetar aktivt med att skapa flexibla och trivsamma miljöer som i sin tur bidrar till en hållbar vardag.

Malmö City Fastigheter

Gustav Adolfs torg 47

211 39 Malmö

www.malmocityfastigheter.se

Fler annonser från Malmö City Fastigheter