Mellringevägen 98-100

Örebro
Spara Dela
Mellringestaden
Spara
Dela
Yta

2 039 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
Lagerdel om 1 775 kvm inkl omklädningsrum och wc-grupper samt intilliggande kontorsdel om 264 kvm inkl pentry och wc-grupper. Ytan är möjlig att dela.

Ytor

  • Total yta:

    2039 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Athena 19 - Hus N

Byggår:

1960

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgivning - Välkommen till Mellringestaden - här är byggnaderna vackert belägna i ett parkliknande grönområde. Mellringestaden är beläget i nordvästra Örebro och omfattar 14 större byggnader som främst används för vård och skola. Byggnaderna är belägna i ett naturskönt område med promenadvägar och cykelbanor som binder samman den totala ytan på omkring 300 000 kvm. Här finns förskola, grundskola, vårdboende, elevboende mm. Parkeringsplatser finns för uthyrning.

Närservice:

Till närmaste lunchrestaurang samt livsmedelsaffär ca 800 m.

Kommunikationer

Busshållplats i direkt anslutning till området samt bra förbindelse via cykelbana. Det är ca 5,5 km till Örebro centrum samt ca 2 km till motorvägen.
Mellringevägen 98-100

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster. Framtidens samhälle skapar vi tillsammans.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler annonser från Fastighets AB Stenvalvet