Norrsundavägen 105

Rosersberg , Rosersberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

110 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Kontor

Funktionell lokal i Rosersberg med bra arbetsytor och närhet till Arlanda.

I bra läge i Rosersberg, Stockholms logistikhub, finns denna trevliga verksamhetslokal med genomgående ljusa ytskikt och många bra arbetsytor. Planritningen består i dagsläget av ett flertal kontorsrum i blandade storlekar, personalrum med pentry, wc med dusch och tvättinrättning samt omklädningsrum och lageryta i anslutning till den egna entrén. Lokalen ligger på plan 1 i en inhägnad fastighet endast en kort bilresa från Arlanda.

Ytor

  • Total yta:

    110 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rosersberg 9:11

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger längs med E4:an med bra synligt läge med närhet till Norra Stockholm, Sigtuna, Arlanda, Märsta och Uppsala.

Närservice:

I Rosersberg finns närhet till bland annat restauranger, matbutik, paddelhall, bensinstationer, hotell och konferensmöjligheter.

Kommunikationer

Här erbjuds bra kommunala kommunikationer med pendeltåg. Dessutom går busslinje 577 och 576 i närheten.
Norrsundavägen 105

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB